Şaban Fazlıoğlu Anaokulu
Yeniköy Mah. Fener Sk. No3 Melikgazi/KAYSERİ

VİZYON

Çocukların özgür ve sevgi dolu bir ortamda her çocuğun bir diğerinden farklı özelliklere sahip olduğunu göz önünde bulundurarak ulusal değerleri birleştirip kainattaki ahengi birleştirerek mükemmele doğru ilerleyen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

İçinde bulunduğumuz bilgi çağında, eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek sevgimizle ve ekip çalışmamızla, yeni eğitim projeleri üretmek ve okulumuzda uygulamakla birlikte eğitim sektöründe kendimizi sürekli olarak yenilemek.

İkili

SABAHÇILAR 07:30 BAŞLAR 12:30 DA BİTER ÖĞLECİLER 12:30 BAŞLAR 17:30 DA BİTER

DOĞALGAZ KOMBİ SİSTEMİ

İL MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTA

Yeniköy Mah. Fener Sk. No:3 Melikgazi/KAYSERİ

Proje Çalışmaları

e-Twinning projeleri yürütülmektedir. Okulumuz e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi´ne sahiptir. Minik TEMA projesi yürütülmektedir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 'Okul Öncesinde Yenilikçi Metodlar ile Yeni Nesil Eğitim' başlıklı 020-1-TR01-KA101-087768 referans numaralı projede konsorsiyum ortağı olarak yer almaktadır.