MY ADVENTURE WITH MATHEMATICS

Okulumuz öğretmenlerinden Merve GÜMÜŞ rehberliğinde yürütülecek olan My Adventure with Mathematics eTwinning Projesi Minik Serçeler Sınıfı/Sabah Grubu öğrencileri ile çalışmalarına başladı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yürütülecek olan projede; okul öncesi öğrencilerine matematiği eğlenceli hale getirerek sevdirmek. Öğrenmenin somut yollarla kalıcı hale getirilmesi ve matematik kaygısının ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır.

Proje ile öğrenci merkezli etkinlikler hazırlanarak çocuklara rehberlik edilecek, bu uygulamalarda bireysel ve işbirlikçi etkinliklere yer verilecektir. Çocukların matematiğe ilgisi, özgüvenleri, yaratıcı ve analitik düşünme becerileri artacaktır.

15-12-2021

MY ADVENTURE WITH MATHEMATICS eTwinning Project Begins

My Adventure with Mathematics eTwinning Project, which will be carried out under the guidance of Merve GÜMÜŞ, one of our school teachers, has started working with the students of the Little Sparrows Class/Morning Group.

In the project to be carried out in the 2021-2022 academic year; To make preschool students love mathematics by making it fun. It is aimed to make learning permanent in concrete ways and to eliminate math anxiety.

With the project, student-centered activities will be prepared and children will be guided, and individual and collaborative activities will be included in these practices. Children's interest in mathematics, self-confidence, creative and analytical thinking skills will increase.

15-12-2021