MİNİK KAŞİFLERİN UZAY YOLCULUĞU

Okulumuz öğretmenlerinden Merve GÜMÜŞ rehberliğinde yürütülecek olan Minik Kaşiflerin Uzay Yolculuğu eTwinning Projesi Minik Serçeler Sınıfı/Sabah Grubu öğrencileri ile çalışmalarına başladı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yürütülecek olan projede; okul öncesi dönem çocuklarının merak, keşif ve yaratıcılık becerilerini geliştirerek yeni bilgiler edinmelerine fırsat sunup tüm gelişim aşamalarını destekleyerek gezegenleri öğrenmelerini planlıyoruz.
Projemizde gece- gündüz, dünya, gezegen, uzay gibi kavramları disiplinler arası yaklaşıma uygun etkinliklerle çocuk merkezli çalışmalar ile aktarmaya çalışacağız

Ayrıca projemiz ile okul öncesi dönemdeki çocukların gökyüzüne olan merakını arttırarak, gökyüzünü daha iyi tanımalarını sağlamak. Çocukların yeni kavramlar ve kelimelerle tanışmalarını sağlamak. Öğrencilerin işbirliği, paylaşma, girişimcilik, iletişim becerileri, sorumluluk bilinci becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

15-12-2021