EXPLORER KIDS eTwinning Projesi Başlıyor

Okulumuz öğretmenlerinden Merve GÜMÜŞ rehberliğinde yürütülecek olan Explorer Kids eTwinning Projesi Minik Serçeler Sınıfı/Sabah Grubu öğrencileri ile çalışmalarına başladı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde yürütülecek olan projede; çocuklar gelişim düzeylerine uygun fen etkinlikleri ile yaparak-yaşayarak çevrelerini keşfedeceklerdir. Okul öncesi dönemde çocukların araştırabilecekleri, sebep-sonuç ilişkilerini kurabilecekleri ve tahminlerde bulunabilecekleri bir öğrenme ortamlarının oluşturulması oldukça önemlidir.

Projemizdeki deneyler sayesinde çocukların sözlü iletişim becerileri, uzamsal ve analitik düşünme becerileri ve çevresel farkındalıkları gelişecektir. Ayrıca bilimsel düşünme tekniklerini de öğreneceklerdir.

EXPLORER KIDS eTwinning Project Begins

The Explorer Kids eTwinning Project, which will be carried out under the guidance of Merve GÜMÜŞ, one of our school teachers, has started working with the students of the Little Sparrows Class/Morning Group.

In the project to be carried out in the 2021-2022 academic year; children will discover their environment by doing and living with science activities suitable for their developmental level. It is very important to create a learning environment in which children can research, establish cause-effect relationships and make predictions in the preschool period.

Thanks to the experiments in our project, children's verbal communication skills, spatial and analytical thinking skills and environmental awareness will develop. They will also learn scientific thinking techniques.

15-12-2021